5 PASI ESENTIALI de nunta
Bride TO Be

5 PAȘI ESENȚIALI înainte de a selecta locația și funizorii de NUNTĂ, Episodul 9 [ Jurnal de mireasă]

Știați că există 5 PAȘI ESENȚIALI ce trebuie urmați înainte de a selecta locația și funizorii de NUNTĂ?

Secretul Bride To Be

Desigur, deja, nu mai este un secret că fac parte din proiectul de #Wedding #Planning al echipei BRIDE WORKSHOP. Ne propunem să venim în ajutorul mirilor cu un GHID complet de organizare Nuntă, care să cuprindă tot ce este necesar pentru o ca ei să se bucure de momentele unice ale evenimentului lor.

Ieri am aruncat un ochi pe draft-ul ghidului. Și pentru că în ultima perioadă am discutat cu multe viitoare mirese, ce întâmpinau dificultăți în alegerea furnizorilor, mi-a venit ideea să public un articol pe această temă.

Alegerea locației și a furnizorilor constă într-un proces de câteva săptămâni, poate chiar luni în unele cazuri. De multe ori nu găsim disponibilitate sau nu ne place meniul sau nu putem aduce furnizorii externi preferați. Uite așa ne supărăm și adunăm emoții negative cu privire la propria nuntă.

Există însă un #secret. Secretul Bride To Be, așa îl numesc eu, secretul viitoarei mirese. Acesta constă într-o serie de 5 pași esențiali. Pași ce trebuiesc definiți înainte de a începe căutarea locației sau a lua legătura cu diverși furnizori. Secretul Bride To Be este defapt stabilirea structurii nunții.  Structura care ne va ajuta să definim mai bine tot ceea ce nunta noastră va deveni.

Ce trebuie să știi pentru a putea alege locația și furnizorii tăi de NUNTĂ?

 Pasul 1 – CONCEPTUL Conceptul în sine este sursa inspirației pentru toate ideile care vor defini aspectul, atmosfera, decorul și detaliile nunții. Astfel, a stabili un concept va face ca lucrurile să se lege într-o manieră elegantă și relevantă, cu sens și profunzime, conectând toate elementele ca fiind parte din aceeași poveste.

Pasul 2 – Nunta un eveniment 3 în 1Atunci când plănuim nunta, este necesar să avem în vedere faptul că nunta înglobează 3 momente speciale: Cununia civilă, Cununia religioasă și Petrecerea. În acest moment avem o privire de ansamblu despre cam ce urmează să planifcăm și o schiță despre primii pași pe care îi vom urma.

Pasul 3 – BUGETULPentru a putea da START unui plan concret de pregătire a nunții, avem nevoie să stabilim mai întâi bugetul estimativ pentru eveniment. În acest fel vom putea avea o imagine generală despre ceea ce ne dorim, avem nevoie și ne permitem.

Pasul 4 – DATA NUNȚIIUn punct foarte important în pregătirea nunții este alegerea perioadei din an și stabilirea datei de nuntă. Alegerea datei de nuntă poate fi influențată de mai mulți factori și este indicat să analizăm și să cântărim toate opțiunile pe care le avem la îndemână.

În funcție de conceptul de nuntă ales, ne propunem perioada sau anotimpul în care preferăm să ținem nunta. Selectăm până la 3 date calendaristice pentru petrecerea de nuntă.

Pasul 5 – LISTA DE INVITAȚI – Un ultim pas de pregătire a structurii nunții noastre constă în definirea listei de invitați. Cu lista în mână și cu reguli bine stabilite vom da START în căutarea locației perfecte, a furnizorilor și specialiștilor necesari în organizare. Vom lua în considerare numărul de invitați și de numărul potențialilor participanți. Participanți sunt cei care ne vor confirma prezența la petrecere. Numărul acestora ne va ajuta să știm ce capacitate trebuie  să aibă locația.

Echipa Bride Workshop

Am extras aceste câteva informații din Ghid din dorința de a le împărtăși cu voi.

În speranța că vă este de ajutor, vă rog să-mi scrieți un feedback, ne va fi de mare ajutor.

Spor la pregătiri!

Pe curând,

Elly Nemțoiu (acum și Tilibașa).

P.S. Dacă printre cititoare/cititori se numără mirese/miri vă invit alături de mine în grupul de facebook pe care l-am creat special pentru mirese: Jurnal de mireasă- Bride to be- sfaturi utile ( Click !aici! pentru a intra in grup). Vă aștept alături de echipa mea și pe pagina Ghidului complet de nuntă – Bride Workshop– Bride TO BE

Episoadele seriei #Jurnal de # mireasă sunt disponibile cu un click AICI.

Dacă ți-a plăcut povestea mea de catifea, te invit să-mi oferi un LIKE și un SHARE.

VELVET STORIES by enemtoiu.com – citește poveștile – AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *