burlacite in pandemie
Bride TO Be

Burlăcițe în pandemie, Episodul 7 [ Jurnal de mireasă]

Îmi amintesc că, prin februarie, vizualizam împreună cu prietena mea un city break în Europa pentru petrecerea burlăcițelor… iată că planul din februarie nu s-a potrivit pentru luna iunie și așa am fost burlăcițe în pandemie.

Panică Panică…trebuie să organizăm petrecerea burlăcițelor!

De principiu am căzut de acord că jumatatea lunii iunie este o perioadă perfectă, având în vedere că urma să semnăm actele în prima sâmbătă din luna iulie. Pentru vreo 2-3 luni de zile nu am mai abordat subiectul. Atmosfera generală din țară nu era foarte roz pentru a celebra, așadar până la finalul lunii mai am uitat complet de burlăcițe.mireasa 2020

Într-una din zile, pe când discutam cu o proaspătă mireasă (dintre cele cu care am ținut legătura în pandemie de la înființarea grupului FB de suport: Bride To Be), am realizat că în doar 30 de zile, urma să aibă loc cununia noastră, iar noi nu aveam setat nimic concret pentru burlăcițe.

Am pus mâna pe telefon și am sunat-o pe prietena mea: Panică Panică, mă mărit și nu avem petrecere de burlăcițe. În doar jumătatea de oră am stabilit weekend-ul în care să petrecem, am realizat lista cu fete, am setat cât de cât un concept și le-am dat undă verde să se organizeze.

Petrecerea burlăcițelor în pandemie posibilă sau nu?

Situația nu era încă prea bună datorită pandemiei, simțeam teama celor cu care intram în legătură și mă gândeam dacă nu cumva este greșit să petrec și să mă bucur de acest moment unic. Ba chiar la un moment dat, le-am spus fetelor să renunțe la a organiza ceva grandios, căci nu este cazul. Preferam să ne vedem la mine acasă la un pahar de vin, un film, o partidă de rummy sau de cărți, decât să ne expunem sau să nu ne putem bucura de o petrecere.the bride team

M-au ținut în suspans, nu mi-au zic nimic timp de 2 săptămâni. Ba mai mult mă evitau. Eu le sunam, ele nu răspundeau. Atunci m-am prins eu că se pregătește ceva frumos. Prea mult mister, prea secretoase. Am început să le pun diverse întrebări: dacă rămânem în București, dacă am nevoie de ceva bagaj, dacă trebuie să-mi cumpăr ceva… dar nimic nimic.

Cu doar 2 zile înainte de weekend-ul burlăcit, am primit primul indiciu: aveam nevoie de un costum de baie. A doua zi primeam indicații pentru bagaj: haine lejere, hanorac și șlapi. Ușor ușor am început să mă prind că vom pleca din București, iar în dimineața de sâmbătă aveam să fiu răpită cu direcția MARE & SOARE.

Cele mai frumoase petreceri sunt alături de oamenii dragi!

Vremea părea că nu va ține cu noi, erau anunțațe ploi pe litoral. Ne-au ocolit însă ploile și ne-am bucurat de un weekend călduros, cu mult soare. Fetele mi-au pregătit o ședință foto la apus, pe malul mării, o serie de cadouri simpatice pentru noul statut de ”soție” și o listă de task-uri funny ce trebuia realizată până la finalul serii.

petrecerea burlacitelor

Bucuria cea mai mare a fost să am alături de mine toate prietenele chiarși cele din copilărie, adolescență și studenție. Ne-am reamintit de cele mai frumoase momente petrecute împreună și am petrecut o noapte întreagă pe plajă sub clar de lună.

A fost cea mai frumoasă petrecere de burlăcițe la care am fost vreodată. A fost cea mai faină noapte petrecută alături de prietenele mele. Am primit o mulțime de urări și specialele felicitări – handmade- realizate de fiecare dintre burlăcițele mele.

A meritat fiecare clipă, am râs, am dansat și am celebrat cum se cuvine ultimul weekend de femeie nemăritată.

Dorința nu moare niciodată, ea se reinventează și se adaptează, chiar și în pandemie.

Fetelor, vă mulțumesc și aici pentru cele 24 de ore de bucurie și iubire infinită.

Dorința nu moare niciodată, ea se reinventează și se adaptează. Mi-am dorit un city break în Europa și am primit un weekend minunat pe litoralul românesc.

Miresici, îmi doresc să știu de la voi cum sunteți în perioada aceasta și ce emoții trăiți cu pregătirile. Cum ați petrecut alături de burlăcițe sau dacă deja ați realizat nunta cum a decursul totul? îmi puteți scrie în comentarii sau pe email, vă răspund cu drag.

Pe curând,

Elly (mireasă pe timp de pandemie),

P.S. Dacă  printre cititoare/cititori se numără mirese/miri vă invit alături de mine în grupul de facebook pe care l-am creat special pentru mirese: Jurnal de mireasă- Bride to be- sfaturi utile ( Click !aici! pentru a intra in grup). Vă aștept alături de echipa mea și pe pagina Ghidului de Mireasă- Bride Workshop– Bride TO BE – https://www.facebook.com/brideworkshop/

Episoadele seriei #Jurnal de # mireasă sunt disponibile cu un click AICI.

Dacă ți-a plăcut povestea mea de catifea, te invit să-mi oferi un LIKE și un SHARE.

VELVET STORIES by enemtoiu.com – citește poveștile – AICI

Cover Photo by Fernanda Prado on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *