Gânduri din #casă la final de aprilie
Velvet Stories

Gânduri din #casă la final de aprilie

Sincer nici nu știu cum au trecut ultimile 15 zile (includ aici și Paștele) este deja final de aprilie. Parcă săptămâna aceasta s-a scurs foarte foarte repede. Chiar ieri afirmam într-o discuție cu Liviu că mi se pare că nu am fost productivă zilele acestea. Am realizat însă un raport de activitate aseară și am constatat că sunt multe lucruri pe care le-am lucrat și finalizat. Mă gândesc că probabil fiind prinsă și concentrată cu un program clar devenit rutină, toate acestea par să se desfășoare într-un ritm alert și nu mai reușesc să le palpez.

…2 zile în bucătărie pentru meniul de Paște

Evident m-a ajutat și mica ”vacanță”, de care am profitat la maxim.

Și dacă tot am reamintit de vacanța de Paște trebuie să vă menționez că am pregătit un meniu încărcat. Ne-am început vacanța cu o vizită scurtă la supermarket. Apoi am petrecut amândoi două zile în bucătărie pentru un meniu de doar două persoane, cantitatea finală fiind pentru o gașcă de 10 oameni. Am experimentat pentru prima oară rețetele de cozonac și pască și a fost tare fain. Ne-am ales cu 3 cozonaci, o pască și o prăjitură cu brânză și griș (obținută din prima încercare eșuată de umplutură pentru pască). La înroșit ouă n-am gafat, dar salata de boeuf a fost un pic nesărată.

Sâmbătă seară am petrecut online cu prietenii și am sărbătorit-o pe mama la telefon (a fost ziua ei), iar duminică, în prima zi de Paște, am luat masa pe balcon. Prânzul s-a transformat într-un picnic în doi sub razele soarelui, iar la asfințit am degustat friptura de berbecuț închinând un pahar de vin roșu. Luni a fost zi de lectură și leneveală cu un pic de stropi de ploaie.

… back to work

Marți după vacanța de Paște ne-am întors la activitățile ”casnice” cu care ne-am obișnuit în ultima perioadă. Mi-a prins foarte bine să mă relaxez câteva zile. Am avut spor toată săptămână și uite așa a trecut și timpul repede. Luna aprilie e pe final, urmează luna mai și cu mare entuziasm și optimism vine vara pe care o aștept încărcată de fericire pentru că urmează să fiu mireasă, dar despre asta detaliez pe blog în seria #jurnal de #mireasă.

Simt cumva că-mi prinde bine refugiatul în propria casă. Mi-am intrat în ritm. Și m-am obișnuit deja cu un program de lucru constant zilnic, la care am adăugat diverse noi activități. Mă bucur că reușesc să fac mișcare în fiecare zi acasă. Dimineața yoga, dupa-amiază un pic de zumba, ajung chiar și la performanța de 4000-5000 de pași pe zi plimbându-mă prin casă. 😊

…#workfromhome

Astăzi am făcut o schimbare și mi-am mutat biroul pe balcon. Este încă răcoare, dar îmi place la aer. Aștept cu nerăbdare să finalizăm redecorarea completă a balconului și odată cu venirea căldurii să mă instalez aici.

Astfel spun „ La revedere dragă Aprilie” și îi urez de pe acum ”bun venit lui Mai”.

Pregătesc următorul articol cu o serie de activități care sper să vă înspire, activități pe care le-am dezvoltat în ultimile 2 luni, de când conviețuim în doi 24h din 24 în cei 60 de m2 ai căsuței noastre. Grădinăritul la bloc, gătitul de rețete culinare experimentale și cum am făcut picnic pe balcon sunt doar câteva din ideile grozave care ne-au bucurat inima în perioada de #statacasă.

Mi-ar plăcea să-mi spuneți și voi într-un comentariu cum petreceți perioada asta în casă și ce lucruri noi ați experimentat în ultimul timp.

Vă pup,

Elly

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *