weekend de realaxare o vacanta binemeritata
Velvet Stories

Un weekend de relaxare, o vacanță binemeritată

Urmează primul weekend de relaxare completă după o lună și jumătate de pandemie, o vacanță binemeritată. S-a petrecut rapid și nici nu ne-am dat seama când au trecut atâtea zile. Ne-am adaptat rapid și am rămas pozitivi. Primele zile au fost de acomodare, însă am reușit să avem un program încărcat care să ne ajute să ne păstrăm un vibe creativ și productiv.

…bucătăria a devenit biroul meu 🙂

I-am cedat lui Liviu biroul din sufragerie, iar eu am revendicat masa din bucătărie. De mai bine de o lună, bucătăria a devenit biroul meu, sala de conferițe și întâlniri online, dar și locul meu de inspirație. Mi-am desfășurat activitatea ca deobicei, comunicând constant cu clienții mei și colaboratorii noștri. Am reușit împreună cu aceștia să punem pe picioare un sistem care să funcționeze, astfel ca toată lumea să-și poată continua activitatea și să nu sistăm serviciile.

Am oferit consultanță gratuită tuturor celor care ne-au cerut ajutorul în a-și transfera serviciile în mediul online. Am publicat materiale despre comunicare și social media care să vină în ajutorul start-up-urilor cu care colaborăm. Am participat la peste 20 de webinarii și întâlniri online cu oameni de comunicare și business.

Am finalizat câteva cursuri de dezvoltare personală, mi-am mai luat 2 certificări în marketing online și de mai bine de două săptămâni investesc zilnic 3-4 ore în cursuri de management și dezvoltare de business în mediul online. Am reluat de asemenea un proiect rămas în standby de vreo 3 ani și sunt încrezătoare că acum este momentul lui.

Cu recunoștință mă bucur de acest timp primit în dar.

Ceea ce mă bucură nespus este faptul că am reușit în fiecare seară să citesc. Netflix este unul dintre cei mai buni prieteni ai noștri în această perioadă. Suntem la zi cu serialele și chiar am descoperit alte seriale și filme care ne-am stârnit curiozitatea.

Este pentru mine o perioadă benefică și sunt înzecit recunoscătoare pentru asta. Acest timp primit în dar  m-a ajutat să mă regăsesc. Să-mi fac ordine în gânduri și să-mi prioritizez mai bine toate proiectele. Mi-am reamintit ce înseamnă să ai un hobby în care să investești și cât de minunat este să faci lucrurile cu maximă plăcere.

Am gătit mult mai mult având chiar ocazia să experimentez rețete pentru prima oară. M-am și îngrășat câteva kilograme, dar ușor ușor revin la o alimentație echilibrată. Am creat o mică grădină în balcon și abia aștept să gust din producția proprie de zarzavat și legume. Balconul mic se pregătește și el de o nouă înfățișare, după 4 ani va fi amenajat într-un spațiu cozy și chic pentru zilele însorite de vară.

O noutate în viața mea este că m-am îndrăgostit un pic de YOGA. Dedic cam o oră pe zi pentru această activitate și am o dorință arzătoare de cunoaștere și învățare.

După  6 săptămâni de #statacasă voi pune pauză programului încărcat. În acest weekend voi lenevi imaginându-mi că este prima vacanță binemeritată după mult timp. Deși vom sta doar în casă, am pregătit un program de relaxare completă care să ne încarce cu energie pentru săptămânile ce vor urma.

Vă transmit gânduri bune, un Paște fericit și zile luminate alături de cei dragi.

Cu drag,

Elly

….

Citește și poveștile de catifea  cu un click pe Velvet Stories

Te invit să urmărești episoadele din Jurnalul de Mireasă

Photo by S O C I A L . C U T on Unsplash

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *