jurnal de mireasa 2 Ne păstrăm optimismul
Bride TO Be

Ne păstrăm optimismul, Episodul 2 [ Jurnal de mireasă]

De astăzi starea de urgență s-a prelungit pentru încă o lună. Ne păstrăm optimismul și ne pregătim de sărbătoare. Abia așteptam să am câteva zile libere de relaxare. Am 2 cărți pe care abia aștept să le citesc și pregătesc un meniu special de weekend pentru noi doi. Anul acesta vom petrecere zilele de Paște în doi, departe de prieteni și familie. Însă cu siguranță ne vom auzi cu mulți oameni dragi la telefon și vom avea ocazia să povestim un pic despre nuntă.

ÎNVITAȚIE la Nuntă

Menționam la începutul săptămânii că ne pregătim să începem trimiterea invitațiilor. Astăzi voi finaliza grafica lor și vom avea gata invitația în format digital. Vom avea de asemenea o invitație sub forma unui website. Motivul este simplu: să primim răspunsurile invitaților într-un mod structurat și să colectăm informații necesare în planificarea detaliilor de organizare și logistică. Vom avea astfel o privire clară referitor la transport, cazare sau meniuri speciale.

Vom crea și utiliza un formular ușor de completat, cu posibilitatea selectării opțiunii preferate. Formularul va crea automat un tabel cu răspunsurile bifate. Având în vedere că luăm în considerare participarea copiilor, dorim să știm numărul acestora. Pentru că avem invitați din afara Bucureștiului este necesar să știm detaliile de transport pentru acomodare. Invitații care au restricții alimentare, ne vor putea anunța din timp să le pregătim meniuri în conformitate cu nevoile lor. Considerăm benefic pentru toată lumea să ținem cont de aceste aspecte.

…cu gândul la rochia de mireasă

Lista de invitați este lungă. Timpul este scurt. Iar eu stau doar cu gândul la găsirea rochiei de mireasă. Încă n-am reușit să îmi găsesc un model care să-mi placă. Fiind blocată în casă de peste o lună, n-am apucat nici măcar să vizitez magazinele. N-am probat nici o rochie de mireasă până acum. Am pus însă ochii pe un designer, am discutat un pic cu ea, sper curând să îi pot arăta 1-2 modele pe placul meu și de acolo să pornim o colaborare frumoasă.

După cum spuneam, țara arde și baba se piaptănă 😊

Lista de invitați o avem gata din luna februarie. A fost primul lucru pe care l-am făcut, după ce am stabilit conceptul de nuntă.  Cu lista în mână am reușit șă transpunem conceptul, să identificăm elementele speciale de divertisment și să ne creăm o viziune clară asupra desfășurării petrecerii de nuntă.

Știind aproximativ la ce să ne așteptăm am putut planifica bugetul și am setat tot ceea ce ne doream de la locație. Am ales locația în funcție de conceptul nunții, bugetul alocat, numărul estimat de participanți și de cele 3 date pe care le doream.

Toate acestea în doar 10 zile. Am primit oferte de locații și le-am selectat doar pe acelea care ne-au făcut cu ochiul și care se potriveau cu viziunea noastră. Am vizitat 3 locații.

A treia a fost cu succes…

Prima locație era în afara Bucureștiului. Am mers foarte mult, mi s-a părut un drum greu de realizat într-o zi călduroasă de vară. N-am reușit să vedem interiorul, deși sunasem înainte și trimisesem și emailuri, nu ne-a răspuns nimeni nici până în ziua de astăzi. Măcar am făcut o plimbare de weekend.

Am mers la o altă locație în aceeași zi. Am fost întâmpinați foarte frumos, ni s-au oferit toate detaliile și am găsit acolo persoane dedicate. A doua locație prezenta pe site un spațiu care încă nu era construit, promitea totuși un design interesant și  potrivit conceptului nostru. Însă nu am simțit că este locația noastră. Așadar am continuat să căutăm alte locații.

După 3 zile de căutări am primit răspuns pentru una dintre datele care ne interesau și am dat fuga să vedem live localul. Deși afară ploua ne-am spus că dacă ne va plăcea cum arată iarna pe timp de ploaie, sigur va fi minunat vara cu soare. Într-adevăr era frumos.

…am simțit că suntem acasă

Ne-am simțit foarte bine în locul acela cu grădină pe malul lacului. Era cumva ceea ce căutam. Am simțit imediat că acela este locul și deja vedeam totul aranjat, plin de oameni dragi, muzică pe fundal, râsete, bucurie. Un vis. Eram atât de încântați amândoi încât am stat cu zâmbetul larg pe față toată ziua. Am discutat detaliile, posibilitățile și am oferit răspunsul chiar a doua zi.

Voi cum ați ales locația? Cum stați cu invitațiile? Ce pregătiți de PAȘTE? Aștept cu nerăbdare mesajele/comentariile voastre, sunt curioasă cum sunteți în această perioadă și ce mai plănuiți pentru nunta voastră.

Cu astea fiind povestite vă urez PAȘTE Fericit și zile luminate.

Cu drag,

Elly

(organizator de evenimente, wedding lover & mireasă pe timp de pandemie)

P.S. Dacă  printre cititoare/cititori se numără mirese/miri cărora le-ar face plăcere să dezbatem diverse subiecte despre nuntă și consideră necesar să ne susținem în această perioadă și să împărtășim emoțiile pregătirii nunții, vă invit alături de mine în grupul de facebook pe care l-am creat special pentru mirese: Jurnal de mireasă- Bride to be- sfaturi utile ( Click !aici! pentru a intra in grup)

Dacă ți-a plăcut povestea mea de catifea, te invit să-mi oferi un LIKE și un SHARE.

VELVET STORIES by enemtoiu.com – citește poveștile – AICI

Photo by Kristina Evstifeeva on Unsplash

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *