elly nemtoiu la birou
Inspired by

Zi plină azi la biroul din casă

Zi plină azi la birou. Zic la birou, pentru că în ultimii ani biroul meu este cel de acasă, excepție făcând zilele în care am întâlniri, sesiuni de consultanță la sediul clienților sau evenimente care se desfășoară în offline.

Mă așteptam ca productivitatea să scadă zilele acestea, având în vedere contextul actual. Astfel, săptămâna trecută mi-am programat să ajung la zi cu ultimele certificări online și să parcurg cursurile achiziționate la final de februarie. Vineri am studiat peste 8 ore și am reușit să mă delectez și cu pagini din cărțile de pe noptieră. În weekend am gătit, căci știți că ador să-mi petrec timpul în bucătărie (apropo în caz că sunteți în pană de idei, voi posta cu drag delicatesele cu rețetele).

Astăzi însă, programul de studiu a fost amânat. Mailuri, telefoane, consultanță de urgență pe skype – lumea muncește, nu glumă!, chiar și de acasă. Cred că e de bine. Văd oameni activi în permanență în mediul online și de asemenea văd business-uri care deja au implementat soluții noi de continuare a activității.

Este adevărat că în ultima perioadă nu am mai scris, comunicat și livrat informații prea des în online, dar mă gândesc că aș vrea să pot fi de ajutor, încercând atât cât îmi va permite timpul și inspirația, să scriu, să promovez și să vă povestesc una -alta.

Iată 2 proiecte pe care le-am descoperit zilele acestea în online, pe care le susțin și aplaud, care mă bucură pe mine și sper să vă bucure și pe voi, dar și  2 proiecte pe care le promovez în prezent alături de partenerii mei:

  1. #teatru – Pentru iubitorii de teatru soluția vine de la echipa Unteatru, piesele lor sunt difuzate prin livestream în 3 platforme online. Programul spectacolelor este disponibil pe pagina lor de facebook – ly/38Wv0by
  2. #muzee – Ador să vizitez muzee, mai ales atunci când mă aflu în vacanță. Deși nu este vacanță, avem însă ceva timp la dispoziție, astfel putem face un tur virtual în muzeele românești și internaționale. Mai multe informații găsiți aici http://bit.ly/38PCTQ8        și aici http://bit.ly/2WhRCk5
  3. #homefooddelivery – Yummy Tummy Bio este primul brand de mâncare gătită certificat ecologic din România. Ingredientele sunt 100% bio, din culturi ecologice certificate. În această perioadă au meniuri de prânz disponibile la comandă telefonică sau mesaj privat pe pagina lor de facebook. De asemenea dacă vă este poftă de altceva, găsiți toate produsele în aplicația UBER EATS. Livrarea se face rapid. Click aici – http://bit.ly/38TOAFq
  4. #Sănătatea #Spatelui – Dacă nu aveți acasă birou, atunci sigur veți opta să lucrați fie așezați la masă, fie tolăniți în canapea, fie întinși în pat sau de ce nu în cel mai confortabil fotoliu din dotare. Atenție însă, pe termen lung, este posibil ca aceste opțiuni ”comode” să nu fie alegerea potrivită pentru coloana vertebrală. Pentru a preveni durerile de spate și apariția afecțiunilor grave ale coloanei, echipa Medisport reia în această perioadă o serie de sfaturi practice pentru sănătatea spatelui. Mai multe informații aici- http://bit.ly/2Qk8ovg

V-am pupat, aștept sugestii și de la voi, un challenge, un schimb de rețete culinare, recenzii de filme și seriale, cărți citite, jocuri de societate etc.  Deci, voi cum petreceți acasă?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *