Inspired by,  Monologue

Love week

Love week… e febra “Valentine’s Day”.

Ieri am urmărit un film pe tematica asta. O  companie lansa o aplicație menită să utilizeze un anume algoritm  care să-i ajute pe oameni să-și găsească perechea potrivită – “The perfect match”. Finalul m-a dus cu gândul la faptul că este în firea noastră să fim mereu în căutarea poveștii de dragoste. Ne plac poveștile siropoase, fata care-și întâlnește prințul și apoi trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți (regăsim asta chiar și în basmele pentru copii) .

Ceva ne face să ne simțim bine uitându-ne la astfel de filme. Știu că o să spuneți că voi, NU, nu vă uitați la așa ceva, că telenovele nu v-au placut niciodată și că nu urmăriți poveștile de dragoste din filme. Dar cred că nu v-ar face rău să vă recunoașteți vouă înșivă că defapt tot ceea ce face o poveste de urmărit este exact the love story din spatele acțiunii. Acum, cu snobismul caracteristic nouă, oamenilor, bineînțeles că urmărim filmele pentru povestea de afacere din spate, pentru forța neatinsă de nimeni în realitate a eroilor cu supraputeri, pentru a descoperi noi tehnologii și a ne imagina ce ar presupune pentru omenie sfârșitul lumii și de ce nu, chiar venirea extratereștilor în fața blocului, la mine-n Militari.

Ei bine, oricâte motive probabil mi-ați spune, e clar că întotdeauna Povestea de dragoste face ca orice acțiune a filmului să ne țină cu sufletul la gură, să ne împroaște cu emoții să ne împingă spre a visa mai mult și să ne ofere speranța că alături de noi sunt oameni care ne iubesc și care împărtășesc cu noi aceleași valori.

Happy Valentine’s DAY! Spor la cumpărături și la dragoste!
Pup
#noinusărbătorim #daramvreasăofacem #valentinesday

…..

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *