Inspired by

Aroma Anei

De mai bine de 10 minute mă uit la ea cum se învârte prin cameră. Scoate pe rând din dulap haine, le îmbracă, apoi le aruncă pe pat! Este parcă mai agitată decât de obicei. Mă întreb dacă nu cumva astăzi este ziua interviului și, așa cum o cunosc, vrea să se simtă în largul ei. Are obiceiul să se bazeze pe starea de moment în alegerea ținutei. Astfel de câte ori se pregătește să iasă pe ușa, dormitoul ei devine un haos.

Cum este ea?

Este o fire puternică, devotată și mereu energică. Râsul ei pofticios mă face mereu să zâmbesc. Când îi sună telefonul răspunde mereu cu o voce dulceagă, însă de cele mai multe ori vocea ei prinde atitudine și fermitate. E așa, ca și cum într-o singură clipă latura ei masculină iese la iveală pentru a-și spune punctul de vedere, iar apoi se retrage în tăcere.

Ana, căci desprea ea vă vorbesc, și-a mobilat întreaga casă cu elemente clasice de lemn, îngrijește tot felul de plante și adoră zilele cu soare.  În fiecare dimineață cântă și dansează pe piesele ei preferate. Iubește cafeaua cu vanilie și scorțișoară și nu ia niciodată micul-dejun acasă.

Am cunoscut-o într-o zi de august, spre sfârșitul verii. Bucuria ei la întâlnirea cu mine mi-a rămas întipărită în minte ca și cum totul s-a întâmplat cu doar câteva ore în urmă. M-a privit pentru mai multe secunde, apoi m-a atins încet și m-a mirosit. Am văzut-o cum a inspirat adânc, a închis ochii și apoi a zâmbit. Și-a îndreptat privirea din nou asupra mea și a exclamat cu voce tare: ” Te iau cu mine!”, și asta a fost. Am plecat amândoi, iar de atunci împart cu ea fericirea, tristețea, succesul și eșecul. Fiecare moment ne apropie și mai mult și asta mă face să mă gândesc că potrivirea noastră nu este întâmplătoare. De ce cred asta?

Ei bine, eu sunt INFINITE LOVE  Acapulco, parfumul preferat al Anei.aroma anei infinite love

Despre mine se spune că cel mai bine mă păstrez în sticluțe mici, pentru că mă definesc esențele mele tari. Sunt un parfum plin de energie, cu miros puternic și rezistent.  La baza mea se regăsesc note de ambra, cedru, guaiac și vanilie, alături de care iasomia, nucile, stânjenelul și tuberoza în perfectă combinație cu notele mele de vârf precum bergamot, gardenie, nucșoară și portocale reușesc să mă transforme în parfumul perfect pentru Ana.

Amândoi iubim serile liniștite de toamnă și plimbările în parc în perioada când natura își schimbă culorile în nuanțe cărămizii. Eu ador zilele în care mă ia în viteză de la locul meu, apoi mă poartă cu ea întreaga zi, pentru ca la apus să ne întâlnim din nou.

Îi sunt recunoscător că m-a ales pe mine și că astăzi vă pot povesti despre noi.

Aroma Anei sunt eu, Acapulco, puternic, devotat și aducător de miresme orientale în serile răcoroase de toamnă târzie.

…………………………………..

Inspired by www.infinitelove.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *