Inspired by

Boost de inspirație – Webstock 2018

Când te trezești de dimineață și simți că va fi o zi importantă, înseamnă că te pregătești de Webstock. Deși nu fusesem nominalizată (încă 😊), pe 5 octombrie am avut foarte multe emoții, aflându-mă la prima participare de acest gen. Urma să ajung la Marriott și să experimentez o zi dedicată online-ului. Webstock-ul a sărbătorit 10 ani de existență, așadar eram pregătită să o țin o zi întreagă într-o petrecere.  Zis și făcut: m-am urcat în Uber și am dat START unei zile de relaxare.

Puțin distrată și copleșită de numărul mare de participanți, mi-am găsit un loc în sală și am așteptat cu sufletul la gură începerea primei sesiuni.

3..2..1  GO

Vă amintiți Povestea Cenușăresei care fuge de la bal și-și pierde pantoful? Cam așa a fost webstock-ul pentru mine, însă nu mi-am pierdut pantofii, ci blocajele de creativitate… și nici măcar nu m-am preocupat prea tare să mă întorc după ele. 😊

Poveștile inspiraționale ale personalităților invitate, spiritul de unicitate și autenticitate al speaker-ilor, cât și realitatea transpusă în diverse povești de publicitate, scrieri și cărți sau show-uri de televiziune au scos din nou în evidență necesitatea aducerii acțiunilor din mediul virtual în mediul offline, oferind astfel impact în societatea României de astăzi.

Am plecat de la ceva asteptări și m-am trezit la fiecare 30 de minute din amorțeala în care trăim probabil majoritatea. ”Lasă că merge și așa” este un clișeu deja imprimat în noi. Este momentul să-l distrugem și să ne axăm pe lucruri cu adevărat importante.  E timpul să renunțăm la frică și să ne aventurăm. Acum trebuie să ne implicăm, să acceptăm și să evoluăm!

La final de Webstock 2018, Cenușăreasa a adunat câteva citate motivaţionale și inspiraționale:

Cornel Amariei – Este o plăcere incredibilă să mă trezesc în fiecare dimineață și să merg să mai fac ceva.”, ”Mai întâi trebuie să existe o pasiune.  Iar acesta să creeze ideea care să ajungă să ajute pe cineva. Și de aici poți începe să construiești un Start-up.”

Andreea Esca ”Clasicul nu se demodează niciodată.”
”E foarte important să faci același lucru multă vreme, cu seriozitate, la fel.”

„Pentru mine întâlnirea cu oamenii este ceva care chiar îmi încarcă bateriile.”

Radu F Constantinescu –”Cred în foarte foarte multă muncă.”

”Dacă vă vine o idee scoateți telefonul și notați-o.”

”Inspirația nu vine așa: deschid laptopul și mă gândesc la ce voi scrie, ci vine așa: deschid laptopul pentru că deja știu ce vreau să scriu. Ar trebui să meargă.”

Cabral ”Avem o problemă cu timpul…Tot strângem lucruri materiale cheltuind singura resursă pe care nu mai avem cum s-o avem înapoi. Pe care nu ai de unde s-o iei : timpul! Hai să folosim timpul ăla, pentru a crește! Pentru a face lucruri mișto, pentru a ne dezvolta, pentru a-i ajuta pe alții să se dezvolte, pentru a construi, pentru a repara”

……..

La finalul zilei de 5 octombrie 2018 mi-am notat în telefon următoarele cuvinte:

Studiază | Citește | Cercetează | Inspiră-te | Concentrează-te | Dedică-te | Crede | Implică-te

…….

Puteți urmări înregistrările de la ediția Webstock 2018 cu un click  AICI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *