Inspired by

De 10 ani toamna vine la pachet cu Webstock

Se întâmpla într-o zi de toamnă, în urmă cu 10 ani, ca blogosfera românească să pornească într-o aventură cunoscută astăzi ca cea mai senzațională experiență dedicată profesioniștilor din comunitatea online.

Pe 5 octombrie 2018,  Webstock sărbătorește un deceniu de la prima sa ediție.  Evenimentul reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media, bune practici, comunicare și promovare, precum și ultimele tehnologii și aplicații din domeniu, printr-o serie de conferințe interactive susținute de speakeri renumiți.  De asemenea în cadrul evenimentului va avea loc Gala Webstock Awards, unde cele mai bune proiecte din online-ul românesc realizate în ultimul an vor fi premiate.

Anul acesta particip în calitate de blogger acreditat Webstock și abia aștept să experimentez pentru prima oară vibe-ul acestui eveniment alături de personalități remarcante din mediul online. Sunt bucuroasă, de asemenea, să regăsesc în lista nominalizărilor la Absolute Online Personality of the Year 2018 proiecte care mă inspiră în fiecare zi precum Adi Hadean, Alina Cernea & Florin Bodin (proiectul Aventurescu), Dana Rogoz , George Buhnici, Ioana Macoveiciuc( prințesa urbană), Lucian Mindruta, Marian Ionescu(mariciu.ro), Marius Manole sau Razvan Exarhu, și în acest sens vă lansez invitația de a-i sustíne prin Vot online accesând link-ul http://bit.ly/ABSOLUTpersonality18 până pe 28 septembrie ora 12:00.

Dacă vreți să ne întâlnim și să ne cunoaștem puteți solicita invitații AICI >>> http://www.2018.webstock.ro/participare.php#top. Înscrierile la Webstock se vor închide pe 1 octombrie.

AȘADAR HAI cu mine LA:

Web

Experience

Belive

Strong

Touch

Oportunity

Community

Know-how

WEBSTOCK 18 > http://www.2018.webstock.ro/

Facebook Pagewww.facebook.com/webstock/
Facebook Eventhttps://www.facebook.com/events/708357382837579/
Twitterwww.twitter.com/webstockro
Instagramwww.instagram.com/webstockro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *